Seamanshouse

Общи условия и правила за ползване на Seaman’s house, гр. Бургас.

1-dar-nautical-rope-knots-w-2-1.png

Добре дошли в Seaman’s house,
бихме искали да Ви запознаем с основните правила на този дом. Те са създадени така, че да гарантират комфорта и безопасността Ви. Правилата следват международно установени практики.

-По време на престоя си, моля пазете околната среда, бъдете разумни с използването на водните ресурси и електричество.

– Моля поддържайте къщата чиста, както правите с Вашия дом.

– При освобождаване гостите са длъжни да оставят наетия от тях апартамент в приличен вид.

– Моля грижете се за мебелите в Seaman’s house.

Резервации, Плащане и Анулиране

– Минималният престой във къщата е 1 нощувка.

– Резервацията Ви е гарантирана с депозит, равен на 50% от общата сума за престоя Ви. Останалите 50% се заплащат при настаняване.

– При анулиране или редуциране на броя на нощувките до 14 дни преди датата на настаняване, се връща 50% от стойността на получената като депозит сума.

– При анулиране на нощувките до 7 дни преди датата на настаняване, получената сума като депозит не се връща.

– Анулиране или редуциране на броя на нощувките след настаняване или по време на престоя НЕ е възможно, клиентът е длъжен да заплати сумата за целия резервиран престой.

– След направата на резервация, депозит се заплаща до 2 работни дни. В случай, че липсва плащане направената резервация се счита за анулирана.

– Резервации, направени в последния момент /до 7 дни преди началната дата/, изискват пълно плащане на престоя. При анулирането на този вид резервация, сумата не се възстановява.

– В цената е включена туристическа такса. Цените са в български лева.

Настаняване/Напускане

– Настаняването става след 15 часа.

– Напускането става до 12 часа.

Поверителност на Вашите лични данни

– Следвайки националното законодателство, като собственици ние сме задължени да събираме Ваши лични данни при настаняване.

– Всички събирани лични данни са поверителни и при никакви обстоятелства няма да бъдат разпространявани и/или използвани от нас и/или предоставяни на трети страни, освен на държавни институции и то само ако имат правно основание за това.

При нанесени щети

– Интериорът на Seaman’s house е създаден с много любов, по индивидуален проект, за да предложи на нашите гости комфорт, уют, лукс и чувство за уникалност.

– Съгласно действащото законодателство и тези Правила, отстраняването на всички щети, нанесени от гостите на къщата, се заплащат от тях.

– В случай на големи загуби или повреди по време на наемния период, собственикът на Seaman’s house може да изиска гостите да освободят туристическия обект без право на обезщетение или възстановяване на платената сума, както и да им бъде потърсена финансова отговорност до пълния размер на щетите.

Пушене

– НЕ СЕ ДОПУСКА пушене в нито едно от закритите помещения на вилата. Това включва бездимни цигари, наргиле, пури, цигари и всякакви димящи лично приготвени или фабрични устройства. За Ваше удобство на всички тераси на открито има поставени пепелници.

– Моля, не забравяйте да поставяте използваните материали след пушене в пепелниците.

Хавлии

По време на Вашия престой са осигурени хавлии за баня. Те трябва да бъдат оставени в стаята при напускане. Всички липсващи хавлии, ще бъдат таксувани в троен размер.

Домашни любимци

– Ние обичаме животните, но има гости със здравословни проблеми като алергии и други. Поради това, престоя на домашни животни НЕ Е РАЗРЕШЕН. Благодарим за разбирането!