Seamanshouse

Двойна стая с гледка към морето

Перфектен избор за бизнес пътувания или за двойки. С гледка към морето и с всички необходими удобства за вашия комфортен престой.

Двустаен апартамент с тераса

Перфектен избор за семейства с деца. Просторен 60 квадратен апартамент с тераса и напълно оборудвана кухня за вашия комфортен престой.

Тристаен апартамент с тераса

Разкошен тристаен апартамент за вашия комфортен престой. На третият етаж на хотел с обща площ от 90 кв.м. Апартаментът се състои от спалня с удобно двойно легло, отделна спалня с двуетажно легло и всекидневна с комфортен разтегателен диван. Апартаментът е чудесен избор за семейства с деца. В удобната и обзаведена кухня ще откриете всичко, от което се нуждаете по време на вашия престой.

Луксозна панорамна мансарда

Луксозен мансарден апартамент с прекрасна тераса, от която се открива разкошна панорама към порт Бургас. Със своите 90 квадрата и две спални, всекидневна с напълно обзаведена кухня просторният апартамент отговаря чудесно на нуждите на семейство с деца или група приятели и събира до 7 души. Луксозно обзаведен с всичко необходимо включително пералня и миялна машина ви гарантираме, че той е най-правилният избор за вашия по-дълъг престой в града.

Луксозен панорамен апартамент

Луксозен апартамент с всичко, от което се нуждаете и панорамна гледка към пристанището на града. Намира се на петия етаж, от който се разкрива прекрасна гледка към морето. Луксозно обзаведен със своите две спални с големи и комфортни легла (180/200 cm) този 90-квадратов апартамент е чудесен избор за четирима души, които държат нищо да не им липсва, когато пътуват.